Landligt hus Cova Da Balea i Pontevedra, Aldan, Galicia

Landsted Cova da Balea, er det perfekte sted til din ferie i Rías Bajas. Cangas de Morrazo. Det ligger få meter fra stranden, meget tæt på havnen. Det optager pladsen til en gammel rigger, et sted hvor fiskenet blev repareret eller syet.
Det er en bygning i stueetagen knyttet til ejerne. Dens ydre af traditionelle materialer står i kontrast til et moderne og funktionelt interiør.
Vi har 5 dobbeltværelser med badeværelse, TV, WI-FI, varme og overdækket veranda-terrasse med udsigt over en velplejet og afslappende have. På bagsiden er der en aromatisk urteplantage og en lille køkkenhave. Ved indgangen til gården er der en pergola dækket med jomfru vin, der skygger den private parkering.
Det er også det ideelle sted at besøge Cíes-øerne, Vigo, Pontevedra og det nordlige Portugal og nyde den typiske gastronomi i Rías Bajas.

Beliggenhed

Aldán er en smuk by med søtradition 5 km fra Cangas del Morrazo, leder af rådhuset. Huset ligger i bugten.

Ría de Aldán er den mindste af Rías Baixas. Dens ender er Cape Udra og Punta Couso. Aldáns situation er privilegeret, fordi den er meget godt forbundet med A-9, motorvejen, der løber gennem Galicien fra nord til syd gennem den nybyggede Morrazo-korridor, som ender netop i Aldán. Det betyder, at du på mindre end en time kan nå Santiago, Vigo på 20 minutter og Pontevedra på 30 minutter.

Breddegrad: 42º 16 ’52 “N

Længdegrad: 8º 49 ’11 “V

Kontakt

+34 986 32 92 76

 

Avenida de José Graña, 46

36945 Aldán

Pontevedra

España

 

info@covadabalea.com

    Nombre

    E-mail

    Asunto

    Mensaje